نت وورک

نت وورک

بازاریابی شبکه ای ،شبکه بادران
نت وورک

نت وورک

بازاریابی شبکه ای ،شبکه بادران

تصورات نادرست درمورد بازاریابی شبکه ای



تصور نادرست 4: بازاریابی شبکه‌ای مفید نیست.

حقیقت: در سال 2013 این صنعت حدود 31630000000 دلار در ایالت متحده فروش داشته است. این تعداد در سراسر جهان به 100 میلیارد دلار افزایش یافت. این اعداد به وضوح عملکرد بازاریابی شبکه‌ای را نشان می‌دهند. موفقیت یا شکست بسیاری از بازاریابی‌های شبکه‌ای به تلاش بازاریابان آن کسب‌وکارها بستگی دارد. بسیاری از وبلاگ‌نویسان کارشان را به خوبی انجام نمی‌دهند اما مطمئنا شما نمی‌گویید وبلاگ‌نویسی مفید نیست.


تصور نادرست 5: هدف بازاریابی شبکه‌ای سوءاستفاده از مردم است.

حقیقت: هدف این صنعت کمک کردن به یکدیگر است. موفقیت در بازاریابی شبکه‌ای از کمک به دیگران در رسیدن به اهداف‌شان به دست می‌آید. فردی که نمی‌تواند برای خود زیرمجموعه جذب کند باز هم درآمد به‌دست خواهد آورد اما درآمد سرمایه‌گذاری روی زیرمجموعه‌ خودشان را نخواهند داشت. برخی از بازاریابان شبکه‌ای، جذب زیاد افراد را عامل موفقیت می‌دانند درحالی‌که کسانی در این صنعت موفق خواهند بود که در تلاش واقعی برای کمک به یکدیگر باشند.

ادامه دارد ...



اعضای کمیته نظارت بر بازاریابی شبکه ای شامل چه کسانی هستند ؟



کمیته نظارت بر بازاریابی شبکه ای متشکل از 4 نهاد قدرتمند زیر می باشد:


1) وزارت صنعت معدن و تجارت  

2) وزارت اطلاعات

3) نیروی انتظامی

4) دادستانی کل کشور


لازم به ذکر است که کلیه ی فعالیت های شرکت های بازاریابی شبکه ای را این کمیته دقیقاً رصد کرده ، کوچکترین فعالیت غیر قانونی را پیگیری نموده و شدیداً برخورد خواهد کرد. 


طبق ضوابط و مقررات بازاریابی شبکه ای توسط وزارت محترم صنعت ، معدن و تجارت برگزاری هرگونه جلسات آموزشی بازاریابی شبکه ای تنها در دفاتر و شعب رسمی شرکت مجاز می باشد و در غیر اینصورت ، مسئولیت عواقب آن به عهده فرد خاطی میباشد . 


یعنی اگر نحوه ی فعالیت هر جلسه ای کوچکترین مسئله ی غیرقانونی داشته باشد، نیروی انتظامی ( اداره محترم آگاهی) با قدرت اعمال قانون خواهد کرد.



تصورات نادرست درمورد بازاریابی شبکه ای

تصور نادرست 2: تنها شخصی که در راس قرار دارد، پول به‌دست خواهد آورد.

حقیقت: در شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای خوب، درآمد وابسته به تلاش است و هیچ ارتباطی با موقعیت ندارد. اعضا بدون در نظرگرفتن موقعیت‌شان هر اندازه که تلاش کنند درآمد به‌دست خواهند آورد.


تصور نادرست 3: در نهایت اشباع صورت می‌گیرد.

حقیقت: اشباع به مرحله‌ای گفته می‌شود که بازاریابی شبکه‌ای کل جامعه را فرا بگیرد و بازاریابان دیگر نتوانند مشتری پیدا کنند و این روند را ادامه دهند. اگر چنین اتفاقی بیفتد بسیاری از فعالان که در سطح پائین قرار دارند ضرر خواهند کرد. اما در حقیقت اشباع در بازاریابی شبکه‌ای غیرممکن است زیرا تعداد انسان‌ها نامتناهی است و هر روز افراد جدیدی متولد می‌شوند در نتیجه بازاریابان خواهند توانست افراد جدیدی را به مجموعه اضافه کنند. Tim Sales بازاریاب شبکه‌ای در zig ziglar استدلال جالبی ارائه کرده است. او می‌گوید: ” آیا شما می‌دانید چه تعداد از افراد یخچال ندارند؟ نه؟ آیا این بدین معنی است که جنرال الکتریک فروش یخچال را متوقف کند؟”.

ادامه دارد ...

@IranNetwork

تصورات نادرست درمورد بازاریابی شبکه ای

 بازاریابی شبکه‌ای یک مدل کسب‌وکار با 70 سال قدمت است. تصورات نادرست بسیاری در مورد این نوع از بازاریابی وجود دارد که آن را یک کسب‌وکار بی‌اهمیت و یا عده‌ای از فروشندگان حریص تعریف می‌کنند.



اما اگر این نگرش‌ها و تصورات غلط قدیمی را کنار بگذاریم، بازاریابی شبکه‌ای یک روش مناسب برای شروع یک کسب‌وکار پاره‌وقت است و اولین قدم برای موفقیت در این راه، تشخیص حقیقت آن از تصورات نادرستی است که درمورد آن وجود دارد. در ادامه‌ی این مقاله چند مورد از تصورات اشتباهی که در مورد این بازاریابی رایج شده است و دلایل نادرستی آن‌ها بیان می‌شود.


تصور نادرست 1: بازاریابی شبکه‌ای یک طرح هرمی غیرقانونی است.

حقیقت: بازاریابی شبکه‌ای کاملا متفاوت از شرکت‌های هرمی است. شرکت‌های هرمی به این صورت کار می‌کنند که افراد با پرداخت مقداری پول عضو شرکتی می‌شوند تا در آینده با به عضویت در آوردن چند نفر دیگر و رشد زیرمجموعه مشتریان به چند برابر حق عضویت دست پیدا کنند. آن‌ها محصولی را نمی‌فروشند، پول‌های افراد را جمع می‌کنند و البته با آن کاری انجام نمی‌دهند، اما بازاریابی شبکه‌ای به تولید کمک می‌کند و باعث پیشرفت اقتصادی جامعه می‌شود.

ادامه دارد ...


دو کلمه حرف حساب



تو نتورک اولین قدمی که برای موفقیت باید برداری اینه که با ترس هات مواجه بشی که مهمترین اونا ترس از تغییر کردنه

وقتی میگم تغییر دارم از تغییر بزرگی حرف میزنم به اصطلاح خودمون از یه پارادایم شیفت

یه پارادایم تو همه ابعاد زندگیت اول از همه تو نگرشت نسبت به دنیای کسب و کار ، چهار راه نقدینگی که میخوای ازش کسب درامد کنی اینکه میخوای دقیقا تو کجای جهان تجارت قرار بگیری ، سقف درامدی مد نظرت چقدره؟؟ اصلا به نظرت سقف داره؟؟

ولی چرا بعضیا از این مواجهه پرهیز میکنن؟؟!! مگه اولین قدم موفقیت نیست؟؟

نقل قولی که الان با هم میخونیم خیلی خوب جواب این سوالا رو میده